ISOL ontvangt haar vierde EcoVac

26 November 2020
De vierde KOKS EcoVac vacuümwagen afgeleverd aan ISOL

ISOL neemt deze week haar vierde KOKS EcoVac in ontvangst! Deze ADR vacuümwagen zal ingezet worden voor een breed scala aan onderhouds- en industriële reinigingswerkzaamheden op raffinaderijen en petrochemische fabrieken.

 

Algemeen directeur van het bedrijf, de heer Saeed al Zahrani, eigenaar van tal van industrieel reinigingsapparatuur, waaronder de vier KOKS EcoVacs, beschrijft hoe het werken met zijn vloot industriële vacuümwagens de markt van ISOL heeft vergroot.
‘’Wat de werkzaamheden ook zijn, het belangrijkste is om het op een betrouwbare manier te doen’’, legt de heer Al Zahrani uit. ‘’Met vacuümwagens van deze categorie kunnen we de hoeveelheid werkzaamheden vergroten. Ze zijn veilig, efficiënt en betrouwbaar, wat leidt tot een toename van de productie en een afname van stilstand. Met andere woorden: het zijn uitstekende machines.’’

 

Met de levering van deze KOKS EcoVac hebben we de order van vier wagens voor ISOL afgerond. We willen onze nieuwe klant bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. We kijken uit naar een mooie gezamenlijke toekomst!

 

Heeft u vragen over de KOKS producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het KOKS sales team via telefoonnummer +31 (0)72 540 6699.

Get in contact!

If you want to get in direct contact with our sales department, please leave your details.