Vacuumwagen zuigwagen koks min

KOKS steeds een stapje verder...

KOKS heeft zich als fabrikant van vacuümwagens, non-man entry robots en zwaar industrieel reinigingsmaterieel, gebouwd volgens de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden, in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt en is wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid, ergonomie, milieu en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog. Veiligheid staat op nummer 1 en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. KOKS biedt zelfs meer…

  LEER KOKS KENNEN...
Vacuumwagen zuigwagen koks min

KOKS steeds een stapje verder...

KOKS heeft zich als fabrikant van vacuümwagens, non-man entry robots en zwaar industrieel reinigingsmaterieel, gebouwd volgens de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden, in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt en is wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid, ergonomie, milieu en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog. Veiligheid staat op nummer 1 en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. KOKS biedt zelfs meer…

  LEER KOKS KENNEN...

Vacuumwagens fabrikant

KOKS Group is in 1989 opgericht en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en Amerika en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Als groeiend, innovatief, gezond en betrouwbaar bedrijf heeft KOKS Group binnen de (petrochemische) industrie een goede naam als fabrikant en leverancier van ADR (Ceoc) vacuumwagens, non-man entry robots en zwaar industrieel reinigingsmaterieel

vacuumwagens fabrikant koks group ceo rick koks 1
landingspages over koks in de fabriek

In de fabriek

Het beste van het beste...ADR (Ceoc) vacuumwagens met passie voor u gemaakt. In onze state-of-the-art fabriek combineert KOKS het beste van twee werelden. Ervaren vaklieden en moderne productiemiddelen, zoals lasrobots en tankwalsen zorgen voor optimale efficiency en topkwaliteit. En daar profiteert u van.

landingspages over koks innovaties

Onze innovatie drijft uw groei en succes!

Beter, sneller en prettiger werken met uw ADR (Ceoc) vacuumwagen: dat wilt u toch ook? Elke dag zoeken onze engineeringsafdelingen in Nederland en Tsjechië naar innovatieve oplossingen die u verder helpen. We zetten ons steeds weer in om nieuwe manieren te vinden waarmee uw bedrijf of organisatie zich verder kan ontwikkelen.

landingspages over koks wat doet koks nog meer

Wat doet KOKS nog meer?

Behalve het onder eigen naam produceren van (zwaar) industrieel reinigingsmaterieel, heeft KOKS nog andere fabrieken en werkmaatschappijen in eigen en buitenland. Tevens voert KOKS de exclusieve vertegenwoordigingen van enkele gerenommeerde fabrikanten van materieel voor rail en riool. Ook participeert KOKS in twee verhuurmaatschappijen.

Klantverhalen

koks climbex logo

"Wij investeren graag in de kwalitatief hoogwaardige vacuumwagens van KOKS! KOKS onderscheidt zich, omdat ze altijd door ontwikkelen en verbeteren op bestaande en nieuwe producten! Deze zijn niet altijd de goedkoopste, maar de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid maakt dat prijsverschil meer dan goed."

: Piotr Stemprorski - COO Oil & Gas Services Division Lees meer
Daly Environmental Services vacuumwagen koks

"Onze nieuwe KOKS EcoVac vacuümwagen sluit perfect aan op onze wisselende werkzaamheden, biedt variatie qua pompen, voorziet in uitstekende laad- en loscapaciteiten en heeft extra mogelijkheden voor hogedrukactiviteiten. Om de werkzaamheden veiliger én makkelijke te kunnen uitvoeren, zijn er door KOKS speciale voorzieningen aangebracht, waardoor onze verwachtingen in alle opzichten zijn overtroffen."

: Ian Daly - CEO Lees meer
331562500

"Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte waardering uit te spreken voor de ondersteuning die we van uw onderhoudsafdeling krijgen. Elke keer dat ons grondpersoneel of onderhoudspersoneel belt, dan leveren de betreffende medewerkers service met de grootst mogelijke professionaliteit en enthousiasme. Dit is echt een waardevol onderdeel van uw onderneming. Management en aftersales-team ook bedankt. Goed gedaan en houden zo."

: Rhein Britz - Regional Industrial Services Manager LEES MEER
klantverhaal mashhor waste management brunei logo

"De veiligheidsvoorzieningen op onze KOKS vacuümwagens zijn de belangrijkste elementen en deze verschillen sterk van andere alternatieven. In dat grote voordeel voor de veiligheid en ten opzichte van de concurrentie willen wij graag investeren. En die investering verdient zich zeker terug."

: Khairil Adli Bin Abdullah Capitan - Operation Executive LEES MEER
klantverhaal uni recycling logo roemenie

"Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze KOKS machines zo productief en doelmatig zouden werken. We merken echt een toename van onze efficiëntie! Onze vacuümklussen gaan veel sneller en van stilstand en alle bijbehorende kosten is geen sprake meer."

: Radu Constantin - Technisch directeur Uni-Recycling LEES MEER
Endegs duitsland mobiele ontgassing verhuur koks esot robot

"Het vervangen van handmatige tankreiniging door onbemande tankreiniging met een robot zorgt voor optimale veiligheid voor het personeel en de omgeving, minder emissie, besparing op persoonlijke beschermingsmiddelen en 24/7 een constante output tijdens het werk."

: David Wendel - Managing Director ENDEGS - Pförring, Duitsland LEES MEER

Recent afgeleverd

Actualiteiten

vacuumwagen koks ecovac lagedruk combi peeters limburg 221560 11 05 2022 homepage

Wij mogen Peeters Limburg verblijden met een lagedrukcombi!

Wij mogen Peeters Limburg verblijden met een prachtige KOKS EcoVac lagedrukcombi! 
Deze gecombineerde lagedruk-/vacuümwagen beschikt over een hogedrukpomp van 352 l/min. bij 175 bar en is zowel ADR als SIR gecertificeerd.

vacuumwagen koks ecovac aq rent uk 221585 06 05 2022 homepage

De volgende KOKS EcoVac staat klaar voor AQ-Rent UK Ltd.!

We starten het weekend met een toevoeging van een KOKS EcoVac ADR vacuümwagen aan de AQ-Rent verhuurvloot in Engeland. Deze druk-/vacuümwagen is volledig uitgerust conform de wetgeving in Engeland. 

koks robotics stocexpo 04 05 2022 homepage

Het aftellen is begonnen!

KOKS Robotics is van 23 t/m 25 mei aanwezig op de beurs StocExpo in Rotterdam Ahoy. Op onze stand B1 kunt u onze nieuwste ADEX no-man entry tankreinigingsrobot met vernieuwde camera's en ledverlichting komen bewonderen.