0
PRODUKTANGEBOT
PRODUKTANGEBOT

Vacuümwagens / zuigwagens


Wat is een vacuümwagen?

wat is een vacuümwagen koks group koks ecovac reym rotterdam

Een vacuümwagen is een zuigwagen waarop een vacuümtank is gemonteerd. Een vacuümwagen kunt u inzetten voor het schoonmaken van onder andere riolering en voor het reinigen van vervuilde grond. De mogelijkheden van vacuümwagens zijn uiteenlopend en kunt u op meerdere manieren inzetten. 

 

Interesse of direct een vacuümwagen kopen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; info@koks.com | +31(0)72 540 6699.

Direct een vacuümwagen kopen?

Wilt u direct een vacuümwagen kopen? Of heeft u nog een vraag over onze mogelijkheden om een vacuümwagen te kopen? Onze specialisten helpen u graag.

wat is een vacuümwagen koks group koks ecovac inzet mogelijkheden zuigwagens

Mogelijkheden vacuümwagens

Toepassingen voor inzet van vacuümwagens

  • Calamiteitenreiniging
  • Catalystwerkzaamheden
  • Grondzuig-/graafwerkzaamheden
  • Industriële reiniging
  • Onshore activiteiten
  • Petrochemische activiteiten
  • Rioolreiniging

 

En meer!

wat is een vacuümwagen koks group veiligheidsvoorzieningen vacuümwagens zuigwagens

Veiligheidsvoorzieningen vacuümwagens

Vacuümwagens met een ADR/Ex/PED goedkeuring zijn voorzien van diverse extra veiligheidsvoorzieningen, die ze geschikt maken voor het transport van gevaarlijke stoffen over de openbare weg. Denk hierbij aan stoot-/rolbeugels, tankvergrendeling, stikstofaansluiting, etc.

De vacuümwagens van KOKS

fabrikant vacuümwagens KOKS Group KOKS EcoVac vacuümwagen

Vacuümwagen

Deze ADR / ATEX druk-vacuümwagen is ontworpen voor (zware) industriële toepassingen en geschikt voor het zuigen, persen en transporten van vloeibare en gevaarlijke stoffen. 

 

fabrikant vacuümwagens KOKS Group KOKS EcoVac Combi vacuümwagen spuitwagen

Vacuümwagen / spuitwagen

Deze ADR / ATEX vacuümwagen / spuitwagen is geschikt voor (zware) industriële reiniging en rioolreiniging. Speciaal voor het hogedrukreinigen tot 1.000 bar, zuigen, persen en transporteren van gevaarlijke, vloeibare en verontreinigde (vloei)stoffen.

fabrikant vacuümwagens KOKS Group KOKS MultiVac vacuümwagen drukwagen met blower

Vacuümwagen met blower

Deze ADR / ATEX druk-/vacuümwagen met blower is speciaal ontworpen voor inzet in koude regionen, uitgevoerd met een 2.600 m³/uur ATEX blower en een hogedrukpomp met een voorraad watertank in een geluidsgeïsoleerde, verwarmde omkasting met verwarmde afsluiters. 

fabrikant vacuümwagens KOKS Group KOKS CycloVac vacuümwagen luchtverplaatsingswagen

Vacuümwagen / luchtverplaatsingswagen

Deze ADR / ATEX luchtverplaatsingsinstallatie oftewel vacuümwagen met cycloonafscheider is ontworpen voor zware industriële toepassingen en geschikt voor het zuigen, verblazen (optie), transporteren en lossen van droge, natte en gevaarlijke stoffen. 

 

fabrikant vacuümwagens KOKS Group KOKS MegaVac vacuüminstallatie drogestoffenwagen

Vacuüminstallatie / drogestoffenwagen

Deze ADR / ATEX luchtverplaatsingsinstallatie oftewel vacuüminstallatie is ontworpen voor zware industriële toepassingen en geschikt voor het zuigen, verblazen, transporteren en lossen van droge, natte en gevaarlijke stoffen. 

vacuümwagen kopen koks group fabriek in Alkmaar

De voordelen van een KOKS vacuümwagen

Het beste van het beste... KOKS vacuümwagens met passie voor u gemaakt. In onze state-of-the-art fabrieken combineert KOKS het beste van twee werelden. Vacuümwagens gemaakt door ervaren vaklieden en moderne productiemiddelen, zoals lasrobots en tankwalsen zorgen voor optimale efficiency en topkwaliteit. En daar profiteert u van.

To Top