NABÍDKA PRODUKTŮ

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

NABÍDKA PRODUKTŮ

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

0

Co jiného KOKS dělá?

 

Skupina KOKS byla založena v roce 1989 Gerardem Koksem sr. Před několika lety převzala každodenní řízení tohoto rodinného podniku druhá generace. Rick Koks společně s přibližně 300 zaměstnanci poskytuje vše pro to, aby zákazníkům poskytoval nejlepší vybavení, nejlepší rady a nejlepší služby!

Skupina KOKS se nyní stala celosvětově působící a dynamickou společností s několika specializovanými provozními společnostmi v Nizozemsku, České republice, Saúdské Arábii a ve Spojených státech a účastí v půjčovnách v Nizozemsku a ve Velké Británii.

KOKS Group

Skupina KOKS byla založena v roce 1989 Gerardem Koksem sr. Před několika lety převzala každodenní řízení tohoto rodinného podniku druhá generace. Rick Koks společně s přibližně 300 zaměstnanci poskytuje vše pro to, aby zákazníkům poskytoval nejlepší vybavení, nejlepší rady a nejlepší služby! Skupina KOKS se nyní stala celosvětově působící a dynamickou společností s několika specializovanými provozními společnostmi v Nizozemsku, České republice, Saúdské Arábii a ve Spojených státech a účastí v půjčovnách v Nizozemsku a ve Velké Británii.

KOKS Robotics

KOKS Robotics, dříve známá jako ADROC Tech s.r.o., je lídrem na trhu a výrobcem inovativních systémů údržby nádrží bez vstupu člověka pro zónu ATEX 0. Společnost KOKS Robotics nabízí roboty pro bezpečnější a rychlejší údržbu a čištění nadzemních skladovacích nádrží na nebezpečné látky látek. Tyto inovativní a nejmodernější systémy údržby průmyslových nádrží jsou speciálně navrženy tak, aby z bezpečnostních důvodů udržely personál mimo nádrž.

ROM

ROM bv, dceřiná společnost skupiny KOKS, je globálním dodavatelem zařízení pro tlakové čištění odpadů a čištění toalet. Kromě svého sídla v Nizozemsku pracuje ROM se sítí asi 50 partnerů ve více než 35 zemích. Mezi zákazníky patří místní úřady a společnosti zabývající se servisem a údržbou odpadních řádů. Možnosti služeb společnosti: vysokotlaké stroje pro čištění kanalizací vestavěné do dodávkových vozidel, přívěsy na čištění odpadů, instalační zařízení pro čištění mobilních toalet a inspekční systémy.

EUROM

EUROM je česká firma skupiny KOKS. EUROM má vlastní divizi výzkumu a vývoje a nejmodernější zařízení pro výrobu dílů, komponentů, nádrží a strojů pro stroje KOKS a ROM. EUROM se zaměřuje především na výrobu nádrží, konstrukční komponenty, rámy a konstrukci standardních vozidel.

AQ-Rent

AQ-Rent je odpovědí na poptávku po půjčovně AdeQuate pro všechny druhy úklidových operací… v Nizozemsku a také v celé Evropě je pokročilé zařízení AQ-Rent uváděno do praxe při každodenních úklidových pracích, odstávkách nebo delších kontraktech. Díky úzké spolupráci s výrobcem těží zákazník z inovativního a vysoce kvalitního vybavení, certifikovaného v souladu s nejnovějšími bezpečnostními normami. Pronájem vozového parku zahrnuje více než 50 strojů. AQ-Rent nabízí možnost pronájmu vybavení na denní, týdenní, měsíční a / nebo roční bázi. V roce 2018 společnost AQ-Rent také otevřela pobočku ve Velké Británii. Společnost AQ-Rent UK Ltd. investuje do místní podpory a nákladních vozidel, která jsou plně vybavena pro pravostranné řízení.

KOKS After Sales

KOKS After Sales je „servisní společností“ skupiny KOKS. KOKS má moderní, dobře vybavené servisní dílny. Naše sklady mají všechny standardní díly skladem a dodáváme je do 24 hodin. Naši servisní technici mají pro zákazníka k dispozici plně vybavené servisní vozidlo k odstranění závad a provedení oprav. Jako organizace s certifikací SIR máme vlastní vybavení, abychom mohli provádět inspekce SIR a zaji3ťovat smlouvy o službách vozového parku, tak abychom převzali veškeré starosti našich zákazníků.

KOKS Spray Works

Od března 2017 vytvořila společnost lakovnu - KOKS Spray Works - novou jednotku ve skupině KOKS. Naše vlastní lakovna je umístěna v centru našeho procesu montáže, mezi černou a konečnou montáží. Vzhledem k tomu, že lakování hraje důležitou roli v klíčových bodech výrobního procesu, v každém smyslu je vhodné, že již nemusí být zajišťováno externě.

KOKS Střední východ - KOKS Middle East

V roce 2017 otevřela skupina KOKS pobočku v Saúdské Arábii pod názvem KOKS Middle East. Země má zdaleka nejvíce ropných polí v regionu, a proto obrovský ropný průmysl. Společnost KOKS dodala na Střední východ řadu nákladních vozidel, takže je pro nás neocenitelné mít zde pobočku. Zákazníci mají také prospěch z místního kontaktního místa. KOKS Middle East dodává vozidla, prodává díly a příslušenství pro vozidla a zastupuje značku KOKS, ROM, Hammelmann a Peinemann.

KOKS Spojené státy americké - KOKS United States

KOKS United States Corporation, součást skupiny KOKS Group, vyrábí a dodává ze svého místa v Americe sací vozy a těžké průmyslové čisticí zařízení DOT. Toto zařízení je kompletně postaveno a dokončeno v souladu s požadavky amerického trhu.

KOKS Group je mezinárodní výrobce a dodavatel vakuových vozů a těžkých průmyslových čisticích zařízení, postavených v souladu s nejnovějšími standardy PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412. Společnost byla založena v roce 1989 a od té doby se rozrostla na dynamickou společnost, která působí na celém světě a skládá se ze sedmi specializovaných dceřiných společností v USA, Nizozemsku, České republice, Saúdské Arábii a účastí v pronájemních organizacích, které působí v Nizozemsku a ve Velké Británii. Jako rostoucí, inovativní, zdravá a spolehlivá společnost získala společnost KOKS Group vynikající pověst v (petro) chemickém sektoru a dalších průmyslových odvětvích jako výrobce vakuových vozů.

KOKS Group Alkmaar tovární vakuové vozy
To Top