NABÍDKA PRODUKTŮ

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

NABÍDKA PRODUKTŮ

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

0

Jsme inovativní výrobce se zaměřením na vakuových náklaďáků!

Seznamte se s různými společnostmi KOKS Group

Bekijk de corporate film van KOKS Group

Bekijk de corporate film van KOKS Robotics

Bekijk de corporate film van EUROM

Bezpečnost na nejvyšší úrovni!

Jako dynamický výrobce a dodavatel (průmyslových) čisticích zařízení je KOKS Group světovým lídrem v oblasti bezpečnosti a kvality.
Ambice skupiny KOKS v těchto oblastech jsou velmi vysoké. Bezpečnost, se silným zaměřením na uživatele, stroj a životní prostředí, je prioritou skupiny KOKS Group číslo 1. Veškeré vybavení je vyrobeno v souladu s nejnovějšími standardy ASME, DOT 407/412 a / nebo ATEX (Ex) a všemi platnými požadavky na ochranu životního prostředí a bezpečnost. KOKS vám může nabídnout ještě více přidáním bezpečnostních prvků k zařízení na nejvyšší úrovni.


Druhá generace rodiny má nyní na starosti každodenní chod této rodinné společnosti. Rick Koks, spolu s přibližně 300 zaměstnanci společnosti, vynakládá nemalé úsilí, aby zajistil, že zákazníci dostanou nejlepší možné vybavení, rady a služby!

Jako rostoucí, inovativní a zdravá společnost získala skupina KOKS vynikající pověst při výrobě čisticích zařízení v petrochemickém sektoru a dalších průmyslových odvětvích. KOKS není jen silným hráčem na nizozemském a evropském trhu, mnoho zákazníků v (Latinské) Americe, Asii, Africe a Austrálii používá pokročilá zařízení od KOKS k získání technologického náskoku před svými konkurenty. Kromě výroby průmyslových čisticích zařízení značky KOKS pro celosvětové dodávky představuje skupina KOKS také výlučně řadu známých výrobců zařízení pro železniční a kanalizační systémy na místních trzích se silným zaměřením na Nizozemsko. Sídlo společnosti KOKS Group se všemi zaměstnanci a podpůrnými odděleními se nachází v nizozemském Alkmaaru.

Rozhovor s Rick Koks, generálním ředitelem skupiny KOKS Group

Rozhovor s Rick Koks, generálním ředitelem skupiny KOKS Group

„Dodržujeme mezinárodní zákony a předpisy. A to apeluje “

Skupina KOKS v Alkmaaru v Nizozemsku má druhou generaci u kormidla. Před 8 lety převzal Rick Koks jako ředitel / majitel firmu od svého otce, který započal obchodní společnost v roce 1989. Nyní má společnost přibližně 300 zaměstnanců rozložených po pobočkách v Alkmaaru a Barneveldu v Nizozemsku, České republice, Saúdské Arábii a Spojených státech amerických; současně se plně rozvinula ve své konstrukční roli stroji pro průmyslový sektor.

KOKS Group je mezinárodní výrobce a dodavatel vakuových vozů a těžkých průmyslových čisticích zařízení, postavených v souladu s nejnovějšími standardy PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412. Společnost byla založena v roce 1989 a od té doby se rozrostla na dynamickou společnost, která působí na celém světě a skládá se ze sedmi specializovaných dceřiných společností v USA, Nizozemsku, České republice, Saúdské Arábii a účastí v nájemních organizacích, které působí v Nizozemsku a ve Velké Británii. Jako rostoucí, inovativní, zdravá a spolehlivá společnost získala společnost KOKS Group vynikající pověst v (petro) chemickém sektoru a dalších průmyslových odvětvích jako výrobce vakuových vozů.

KOKS Group továrna vakuové vozy
To Top